Blog

Povestea noastra a inceput din dorinta de a imbina iubirea fata de segmentul fashion cu cea pentru mediul inconjurator.
Conceptul are la baza incurajarea reutilizarii hainelor, ne dorim  sa redam o noua viata cat mai multor articole vestimentare deoarece scopul acestora este sa aduca doar fericire, atat fiecaruia dintre noi cat si mediului.  Modamoon este despre viata si sustenabilitate, este despre fiecare dintre voi. 
Pe site gasesti haine second-hand/vintage atent alese pentru a te bucura de cea mai buna calitate. Acestea sunt dezinfectate, spalate si calcate inainte de a ajunge la tine, gata de purtat.
Hainele sunt unice, avem cate o bucata din fiecare, asa ca asigura-te sa nu achizitioneze altcineva produsele tale preferate.

Selectam cu atentie cele mai calitative articole, insa printre acestea gasim si haine care nu mai pot fi purtate. Pentru ca sustinem reutilizarea, incercam sa "salvam" si aceste haine, iata un exemplu in care din diverse materiale textile am obtinut elastice pentru par:

Pentru a-ti mentine garderoba parfumata, oferim cadou saculeti cu lavanda, realizati din materialele hainelor care au defecte si nu mai pot fi purtate, dar avand materiale calitative trebuia neaparat sa le folosim, astfel fiecare colet contine saculeti cu lavanda de diferite culori si modele.
In ceea ce priveste conservarea mediului, nu ne oprim la haine, fiecare produs este evidentiat printr-o eticheta realizata din material reciclat, conceputa pentru a fi folosita mai departe ca semn de carte/agenda.



 

Suport clienti Luni-Vineri 9:00-16:00

0771186506 info@modamoon.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!